SERILE TINERILOR COREGRAFI ROMÂNI (2020, 2019, 2018)

Proiectul ,,Serile tinerilor coregrafi români” se adresează profesioniștilor din domeniul coregrafiei contemporane și este o platformă – festival, un proiect de anvergură dedicat susținerii celor mai tineri și valoroși coregrafi români. La proiect au participat studenți în cadrul universităților de profil din București sau din țară și tineri coregrafi independenți. Proiectul încurajează debutul în domeniul coregrafic. Tinerii coregrafi selectați trebuie să aibă o pregătire coregrafică specifică în domeniu și să aducă fiecare o perspectivă nouă, particulară, originală asupra domeniului.

Reprezentațiile cu lucrările coregrafice au avut loc la Teatrul Național București- sala Atelier-, Teatrul George Bacovia, Bacău, Sala Thalia, Sibiu.

Evenimentele din cadrul proiectului s-au derulat în parteneriat cu U.N.A.C.O.R. (Uniunea Artei Coregrafice din România), U.N.A.T.C. (Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, I.L. Caragiale, București), T.N.B. (Teatrul Național București), T.B.S. (Teatrul de Balet Sibiu), Teatrul Municipal Bacovia, Bacău, Centrul de cultură G. Apostu, Bacău.