Asociatia “A&A Associated Artist” a produs, fie din surse proprii sau sponsorizări, fie cu sprijinul anumitor canale de finanțare, dintre care cel mai important: “Administrația Fondului Național Cultural” (A.F.C.N.), proiecte cu deschidere națională și internațională, dintre care: 10 premiere- spectacole, 20 proiecte dedicate dezvoltării artei coregrafice din România. În cei zece ani de existentă, asociația “A&A Associated Artist” a organizat peste 80 de evenimente coregrafice în țară și străinătate. Toate aceste proiecte s-au bucurat de o atenție deosebită din partea publicului.
Cele 10 premiere de dans contemporan realizate în cadrul platformelor naționale sau internaționale au fost spectacole de înaltă ținută artistică, minunat realizate de către artiști români și străini. Aceste proiecte au constituit un efort însemnat din partea unei asociații încă tinere care a devenit în scurt timp un punct de referință în lumea dansului din România. Au beneficiat de aceste proiecte aproximativ 200 de artisti (coregrafi, dansatori-performeri, pedagogi și cercetători în dans), aproximativ alte 100 de persoane prezente ca invitați la stagiile de formare profesională, peste 4000 persoane- public larg. Aceste proiecte au însemnat și o luptă permanentă cu mentalitățile locale, o luptă împotriva lipsei de entuziasm a instituțiilor culturale sau a teatrelor din România în ceea ce privește dansul. Suntem recunoscători că am putut aduce o contribuție necesară clădirii edificiului dansului românesc. Proiectele inițiate de asociația noastră au obținut atât aprecierea publicului cât și a criticilor, dar și numeroase premii și distincții. Printre premiile obținute menționam distincția „Diploma de excelență pentru dezvoltarea scenei coregrafice independente românești” (2018) distincție acordată de către U.N.A.C.O.R. (Uniunea Artei Coregrafice din România).
Pentru proiectele culturale, asociatia “A&A Associated Artist” a realizat parteneriate cu instituții precum: Opera Națională București, “Tinerimea Română”, București, Teatrul Național București, Teatrul Bulandra, București, Centrul Național al Dansului, București, Teatrul Național, Iași, Centrul George Apostu, Bacău, Uniunea Artei Coregrafice din România (U.N.A.C.O.R.), Teatrul de Balet Sibiu, Liceul “Nova College” Olanda, asociația “Illo tempore Ballet”, Dortmund, Germania, Teatrul Evreiesc de Stat, București.
Fotografie din spectacolul ,,Nihil Sine Deo”, coregrafia: Daniel Dragomir (spectacol prezentat în festivalul ,,Serile tinerilor coregrafi”/A&A Associated Artist)